Missin'...

Nu mai am cuvinte! De ce ? E 12.martie, si afara e zapada aproape pana la glezne. Dimineata ningea atat de superb, spun superb pentru o zi de decembrie, in niciun caz pentru una de martie. Ninsoare dinaia cu fulgi gigantici care cad usor, ametiti. In orele de istorie, respectiv religie, ce poti face altceva decat sa stai, sa te uiti pe geam, si sa-l auzi pe profu' de religie, domnul B. zicand "dupa cate se vede, vine Craciunul, si nici intr-un caz Pastele asa cum scrie in calendar." De ce nu vine primavara?! La inceputu' lunii, au aparut cateva fire amarate de ghiocei/zambile, si acum, gata... S-au dus.

Va invit sa faceti un efort.

Inchideti ochii, si ganditiva ca e vara! Sunt undeva in jur de 25-30 de grade. Sunteti undeva la mare, pe plaja, prajindu-va sub razele soarelui. E cald, nisipul gadila pielea, apa gadila auzul si racoreste atmosfera. Undeva langa locul unde esti asezat, este un stand cu inghetzata. Cativa metrii mai incolo e unul cu porumb fiert. Te uiti incet intr-acolo, iti dai ochelarii de soare jos, si in secunda 2 te ridici sa-ti cumperi si tu un "shtiulete" de porumb. Cu chiu cu vai, in baia de raze ajungi la stand, cumperi porumbul, dar cand sa-l duci la gura sa musti din el, un pescarus nesimtit si cam prea tupeist, vine si iti smulge porumbul din mana. Te uiti la pescarus, te uiti la mana in care nu ti-a mai ramas nimic, si ... incepi sa razi.

Gata! Trezeste-te! Esti acasa, in fata calculatorului, citind nemernicia asta scrisa de o amarata ca mine. Gata nu mai visa! Afara s-ar putea sa fie vreo cateva grade cu minus, si tu visezi la mare, pescarusi si porumb fiert? Nu nu! Ai putea sa te gandesti in momentele astea la cioara de pe copacul din fatza blocului, in loc de "pescarusul nesimtit", si la o conserva de porumb dulce, decat la stiuletele ala furat de pescarus. Nu de alta, dar sunt ceva mai realizabile! :) Pana la adevaratul litoral, pescarus, porumb ...mai avem ceva de asteptat.:)

In concluzie: Missin' SUMMER.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!