"Motivul lipsei"

Dupa luni intregi in care activitatea mea pe blog a fost egala cu 0, acum a venit timpul sa ma mobilizez din nou. "Motivul lipseï" nu se refera la motivul des intalnit in basmele populare, ci se refera la motivul lipsei mele de activitate aici... Dar daca stau bine sa ma gandesc, ar fi mai multe motive, nu doar unul singur...

1. Cred ca in principal as putea da vina pe BAC, cu toate ca nu mi-a ocupat chiar tot timpul liber pe care il aveam, dar totusi...  pot da vina lejer pe el...
2. Serialele. Sunt dependenta... am terminat Friends, apoi m-am apucat de Joey si acum ma uit ca o disperata la House M.D. Cei care urmaresc seriale ma vor intelege.:)
3. Vara. Si ea e unul din motivele care m-au impiedicat sa scriu... De ce? Pentru ca toata ziua sunt plecata... Dupa cum spunea si Skizzo Skillz in piesa lui umblu teleleu.

Si partea proasta e ca de acuma incepe alergatura incolo-si-ncoace: inscriere la facultate, drumuri de Timisoara... etc etc... deci din nou, timpul meu alocat blogului va fi redus la minimum. Voi incerca sa va mai scriu cateva raduri asa... de pe drum. Sper sa pot.:)

Oricum, pana una alta...cat mai stau pe acasa incerc sa ma revansez... Pinky promissssee :D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!

Bullet Journal-ul meu | #bujo_1

În ce lume trăim?