First post :D


Buna. 
Primul meu "post". Mandra-s de mine :)).
Eu sunt, Andreea Mihaela ;)). Daar, nu prea imi zice lumea asa. Pentru "astia" din jurul meu sunt ori Deea, ori ceva de genu' asta.  Incantata!
Blogu' asta l-am facut asa.. fara motiv. Adica mi se pare mai "palpitant" decat pe wordpress :)) ( nu e antireclama, e doar o opinie ). Nu stiu de ce am deschis alt blog, ca pe ala de pa wordpress, n-am postat aproape deloc, da mno .. poate de asta ma tin :).
------------------------------------------------------------------
E 2 august, ora 17 aproximativ, si eu am "neste" bigudiuri in cap, ca de! seara/noaptea asta e majoratu' "Prajituricii", si am zis da mno, sa fiu si eu mai "aranjata", chit ca "incretzirea" nu ma tine mai mt de cateva ore :-". Intentia conteaza. 
De pe la 4 tot trebuia sa fiu gata, da mno .. cred ca de abia pe la 6 ajung acolo :)). Si sti de ce?  Pt ca n-am chef sa merg singura, si de abia atunci ma intalnesc cu S. sa mergem aman2 :d.
Cred ca o sa fie fain. Adica n-ar avea de ce sa nu fie.
Saptamana asta m-a dat peste cap. In fiecare dimineatza m-am trezit pe la 9-10, k sa ma duc cu Prajiturica sa-si cumpere ba bere, ba suc, ba fel de fel de chestii pt "party", si m-a bulversat. Eu aia care ma trezesc doar dupa pranz :)). 
Si chestia seaca e ca in noaptea asta iar nu dorm. Banuiesc ca o sa ajung acasa catre dimineatza, si la 8-9 tre sa ma duc sa-mi tund bretonu', si dupaia sa mai adun cate ceva de prin casa, sa bag prin genti, ca dupa-masa la 3 fara ceva am tren catre Bacau, Galati - tzara :). Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa fiu de obosita. Pfff...
Don't matter. Trebuie sa fiu cu Prajiturica mea azi :x. Toti suntem alaturi de el, ca doar e majooor.
Gata, ma duc ca deja e 5 si 10, si pana ma imbrac, ma "make-up-esc", imi fac paruu', dureaza ceva, si parca vad ca ajunge S. aici si eu nu-s gata :)). Dar ma straduiesc, ce mama naibii, doar mai e aproape o ora pana la 6 :D.
Papa. 
Daca mai am timp mai postez maine, inainte sa plec. Daca nu... asta e :))
Urati-mi drum bun :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!