Asta ne reprezinta!

Dragii mei, azi am aruncat o privire pe blogul lui Mircea Badea, am intrat acolo sa citesc o stire si ce credeti? In josul paginii respective [ nu pe blogul lui! ], era un link catre poza asta [ vezi sfarsitul post-ului ]. Nu mi-a venit sa cred. Am vazut titlul mare: ADRIAN CRISTEA - GOOOOL!. Si asta nu-i nimic. O poza, dupa cum stim, poate face cat 1000 de cuvinte, iar poza de pe prima pagina a ziarului dovedeste asta. Au pus o stampila cu "INTERZIS COPIILOR" pe locul unde statea linistit, fara nicio grija organul minunatei vedete.Stampila respectiva nu are niciun sens deoarece oricum se vede tot ce n-ar trebui sa se vada. Si ca balciul sa fie balci, mai aparea si o poza mai micuta, pe aceeasi pagina cu duduia Bianca Dragusanu pe care n-am putut sa o salvez, si care avea un titlu imens gen : "Nu pot sa ma f*t cu tine". De ce sa pui un astfel de titlu pe prima pagina!? Desigur aparea si mandra vedetuta cu formele la vedere undeva intr-un colt.

Dragilor, uitati-va si voi unde traim: in tara in care pe prima pagina apar organe genitale si cuvinte vulgare. Wow! Trebuie sa te mandresti ca esti roman, pentru ca la noi e ca la nimeni!

[ ... si magica poza cu domnul Adrian ...]

Comentarii

  1. mai aici sunt de vina atat presa cat si cei kre o cred... fiecare are nevoie de intimitatea proprie... multi se afirma facand pe altii de ras.... nu sunt vinovati cei afisati..ci cei care afiseaza!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ bogdan: stii cum e, trebuie sa si iesi cu ceva "interesant" in evidenta pentru a vrea "ei" sa te afiseze. asa ca, si cel afisat e de vina, dupa parerea mea :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!