Seara cu chitari.

Pe la inceputul saptamanii am fost invitata de catre colegul meu Cata, in Lupeni, la Clubul Valahia, pentru a-l vedea cantand la chitara alaturi de cativa prieteni de-ai sai. Desigur ca am acceptat cu placere, si joi seara, impreuna cu cativa prieteni am pornit spre Lupeni sa vedem "Seara de muzica si recitaluri de senzatie alaturi Torres si invitatii sai". Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de frumos.
A fost asa, ca o intalnire intre prieteni. Atmosfera foarte destinsa, oamenii extraordinari, totul a fost perfect. Sa nu mai vorbesc despre cei care ne-au incantat auzul cu o multime de piese acompaniate de acorduri de chitara.
Am ramas placut impresionata deoarece, aici in zona, nu vad in fiecare zi asa ceva. A fost ceva diferit si frumos, foarte frumos chiar.
Oamenii precum  Torres, Cata, Dragos si ceilalti prezenti acolo ( imi cer scuze ca nu-mi mai amintesc numele tuturor ) au reusit sa faca un spectacol pe cinste, daca pot sa spun asa. A fost ceva, pe cat de simplu pe atat de frumos si de relaxant.
Iar imi va spune Cata ca l-am ridicat in slavi, dar asa cum am spus si aici, chiar stie ce face cand are chitara in mana.
Prin aceasta postare vreau sa-i multumesc pentru invitatie si sa-i promit ca voi incerca sa vin la astfel de evenimente de fiecare data cand voi avea ocazia.

P.S.: zilele astea voi pune pe blog si niste poze din seara aceea. Sper sa va placa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!

8 iulie pare a fi data mea norocoasă

Aparențele înșală. Lecții de viață de la un „repăraș de cartier”