Prietenia.Oare exista !?

Ma apuc sa scriu, tarziu in noapte. Ceva ma impinge sa tastez litera cu litera, cuvant cu cuvant. Un amalgam de idei si fraze imi inunda treptat mintea. Sunt o multime. Asa de multe incat imi este greu sa le selectez, sa le dau un nume, un scop, o ordine. Dar in ciuda faptului ca sunt multe au toate aceeasi tema : Relatiile de prietenie. E extrem de usor sa prezinti o persoana ca fiind "prietenul meu", dar opreste-te o clipa!! Fa-ti ordine in suflet si gandeste-te: chiar iti e prieten? Nu cumva e doar o cunostinta cu care nu impartasesti mai mult decat un "Salut" si poate din cand in cand un "Ce mai faci?". Eu cred ca da. Chiar merita sa-i spui "prieten"? Eu, personal evit acest cuvant pentru ca de cele mai multe ori sensul lui mi-e total strain. "Ea este prietena mea de muuulta vreme...". Zau!? Ia gandeste-te! Nu cumva e doar domnisoara cu care iti petreci timpul cand nu ai altceva mai bun de facut? Nu e persoana care te cauta doar atunci cand are nevoie de ajutorul tau, iar cand totul e bine pentru ea, tu esti undeva acolo, neinsemnat, indiferent ca iti e bine sau ca mai ai putin si poate ... . Chiar puteti numi oamenii ca ei, PRIETENI? Eu n-as face asta. Unui "prieten" prefer sa-i spun "tin la tine" decat "te iubesc" pentru ca nu stiu daca merita cu adevarat sa auda esenta acestui cuvant. Ajung sa cred ca in ziua de azi nu gasesti decat "cunostinte cu un termen de valabilitate mai lung", si asta e trist. Foarte trist, intr-o societate in care daca esti singur, toti cei din jurul tau te devoreaza pur si simplu...

Ma poti judeca, dar in sinea ta, stiu ca-mi dai dreptate.

Comentarii

  1. Super misto. Felicitari :D. Nu te superi ca o sa folosesc si eu acest text pe hi5-ul meu nu :D?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, daca pui acolo un link cu blogu meu e ok, dak nu .. nu! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai ft mare dreptate:X


    totu e adevarat din punctu' meo d vedere:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa mine , prietenie pura nu exista . Posibil ca altii sa ma contrazica , dar nu mai pot sa cred intr' o "relatie " de genu :-j ... mereu esti cautat cand ceilalti au nevoi personale , iar la nevoile tale nici nu jti in ce parte sa o apuci la cine sa ceri un ajutor , sau daca merita sa il ceri sa nu te auzi in fel si fel de barfe mai tarziu :-j ...
    Eu prefer sa le numesc pe cele mai apropiate mie " persoane mai speciale " ... si sentimentul e kiar unul de bucurie , cand stiu ca macar asa , aparent mai e cineva acolo :-?? chiar daca nu cum as fi vrut eu ..
    Mereu am avut retineri in a oferi incredere persoanelor care intra in viatza mea :-?? , dar dupa vara asta , am pus o bariera ::
    Nu mai are rost , lumea e schimbatoare ca vremea , cand e cand nu e , cand vrea cand nu vrea :-?? aparent e cu tine si pe la spate nu; i mai satura dracu de vorbit :))
    Neah ;;)... Nu merita .. nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare!
    Ai mare dreptate >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!