Blogul ăsta avea nevoie de un update, așa că...

După cum ați observat deja, am modificat un pic imaginea de ansamblu. Are alt aspect, e simplu și aerisit așa cum mi-l doream de multă vreme. Singurică m-am chinuit și l-am pus cap la cap azi dimineață. Plănuiesc de ceva timp modificările astea și iată că am reușit! Mai am câteva planuri în minte. Vreau să mai schimb (în bine, zic eu) câte ceva pe aici. De fapt, nu vreau să schimb, ci să adaug. Vreau să abordez subiecte mai diverse, vreau să mă extind un pic. Ce înseamnă asta?

Păi în primul rând vreau să încep să scriu despre o pasiune de-a mea, descoperită recent, și anume bullet journaling. Nu vă dau acum detalii pentru că o să revin cu o postare separată pe tema asta. Așa că aici pe blog va exista o categorie separată numită BulletJournal, sau pe scurt #BuJo.


În al doilea rând aș vrea sa scriu și despre subiecte legate de îngrijire, frumusețe, make-up. Începe să mă intereseze tot mai mult subiectul ăsta, încep să știu și eu ce e ăla un iluminator sau cum arată o pensulă pentru contouring. Normal că nu mă consider vreun guru în domeniu, dar mi-ar plăcea să împărtășesc cu voi câteva păreri și impresii în legătură cu treburile astea lady-like. Desigur că totul va fi scris în stilul meu propriu, cretinuț așa, că doar nu mă pot abține. Nu vă așteptați la tutoriale de make-up pentru că nu-s capabilă să fac așa ceva.

Tot legat de partea asta beauty-lady-tencuială pentru față, m-am gândit să mai bag și câte un review pentru produsele pe care le folosesc eu. Creme, rujuri, parfumuri, demachiante și chestii de-astea pe care le folosește toată lumea în viața de zi cu zi. O să scriu din când în când câte o părere personală despre anumite produse (și nu neapărat de make-up sau îngrijire personală). O să scriu câte ceva mai ales despre lucrurile care îmi plac și care aș vrea să le recomand și altora, că păreri negative se găsesc pe toate gardurile.
Încă nu sunt 100% hotărâtă dar m-am gândit că dacă tot sunt reprezentant Avon, aș putea să-mi dau cu părerea și despre produsele lor. Multe le folosesc, unele îmi plac, altele mai puțin, așa că aș putea să arunc o părere și despre ele pe aici.
Concluzia ar fi că o să vedeți din ce în ce mai des articole cu care probabil nu sunteți obișnuiți. Voi face, după cum am spus, categorii noi pentru fiecare domeniu: #BuJo, Beauty&selfcare și poate și #AvonReviews, dar la cea din urmă mă mai gândesc un pic...
Aștept păreri. Vreau comentarii, vreau să știu ce credeți și voi despre ideile astea ale mele.

PS: toate chestiile astea se vor întâmpla în timp, nu peste noapte, dar am zis să vă anunț ca să știți și voi ce urmează :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!

Bullet Journal-ul meu | #bujo_1

În ce lume trăim?