Scrisoare catre un alt fel de iubire

Draga si iubita mea C.,

Poate randurile pe care le voi scrie n-au niciun sens pentru ceilalti, dar pentru tine stiu ca vor avea. Am inceput sa-ti scriu pentru ca asa am simtit. Am vrut sa-ti spun intr-un mod special si diferit (dar public, totodata) ca imi esti atat de draga ca n-am cuvinte sa-ti spun exact cat.
Imi vin in minte momente de acum aproape 4 ani, cand ne-am cunoscut. In momentele acelea nici nu banuiam ce avea sa se lege intre acele doua boboace de liceu. Parea ca nu aveam nimic in comun, sau mai bine zis nu stiam sa descoperim asta.
Dar vezi tu, C.? Timpul a trecut si ne-a apropiat. Probabil ca apropierea noastra nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea, dar eu sunt multumita ca amandoua am invatat sa nu ne pese de asta. Suntem una pentru cealalta si atat.
Prietenia care ne leaga sunt sigura ca va dura pentru o luuuuunga, foarte lunga perioada. 
Draga si iubita mea, vreau doar sa-ti multumesc pentru ca:
- esti mereu langa mine, si-mi oferi un umar pe care sa plang, un zambet de care sa ma sprijin in momentele grele;
- stii mereu sa ma asculti si sa-mi dai sfaturile de care am nevoie;
- ma accepti exact asa cum sunt eu;
- esti mereu sincera cu mine, si-mi spui cand sun proasta, cand nu-mi sta bine parul sau cand am ruj pe dinti sau rimel in coltul ochilor;
- accepti toate prostiile mele, si toate glumele mele cu +18 :));
- de fiecare data cand fac vreo prostie tu esti prima care afla si care are ocazia sa-mi spuna: "ce proasta esti!", ca mai apoi sa zambeasca si sa-mi spuna "da-o-n colo. asta e!";
- in mai putin de jumatate de an vom pasi amandoua pe "drumul vietii", asa de capul nostru... si vom trai fericite ca o familie intr-un camin doar al nostru (nu te uita urat... stiu ca am dat o tenta metaforica frazei :-@).
Oricum, draga mea, vreau sa stii ca lista asta ar fi interminabile, dar am incercat sa fac asa un rezumat al rezumatului...
Acestea fiind spuse, vreau sa iti reamintesc ca esti una dintre cele mai speciale persoane din viata mea, si ca te iubesc mult, mult de tot cu toate ca unoeri nu stiu sa-ti arat asta.
Te rog sa nu-mi dai niciodata ocazia sa-mi fie dor de tine! Si stii de ce? Pentru ca avem multe de facut... trebuie sa ne organizam petrecerile de burlacite, nuntile, sa punem in plan facerea de copii si mai apoi botezurile ( daca se poate deodata ), dar sa speram ca nu vom ajunge si sa divortam deodata. Dar pana la urma ne avem una pe cealalta... asa ca baietii trebuie sa inteleaga asta! :)


Nu stiu daca are vreun sens tot ce-am spus mai sus, dar cu siguranta tu vei intelege!
Te iubesc, draga mea!


Cu drag, Mihaela Andreea N. a.k.a. Simply :*




Comentarii

  1. Cristina, iubita ta :))):*11 martie 2012 la 21:38

    Oooo draga mea >:D< aproape ca mi`au dat lacrimile. SI tu esti o prietena speciala pentru ca esti alaturi de mine in fiecare zi, si la fel imi dai si tu sfaturi si imi spui cand crezi ca e sau nu bine ce fac.Mai ales iti multumesc si eu ca esti cu mine, mai ales acuma >:D<
    Si ar fi o idee buna ultima parte pe care ai scris`o !>:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!