Campania „Experimentează cititul” prinde contur și în Timișoara

Acum câteva zile vorbeam despre venirea toamnei și ziceam că nu înteleg toată agitația asta. Nu sunt așa de afectată de această schimbare de anotimp pentru că n-am avut parte de vară. Doar de 4 zile, doamna toamnă și-a făcut apariția în calendar și deja afară e trist și mohorât și plouă. Ce bine s-ar simți Bacovia într-un astfel de peisaj. Dar nu pot să neg și să spun că mie îmi displace. Mă relaxează vremea asta și-mi dă energia aia de care am nevoie pentru a-mi pune gândurile cap la cap. Așa m-a lovit azi inspirația să încep să scriu...
De ceva vreme tot mi-am promis că scriu despre „Experimentează Cititul”. Nu știu dacă ați văzut articolul în care povesteam despre campania asta drăguță. Dacă n-ați apucat să citiți, aveți link-ul aici.
În mare, e vorba despre o campanie care încurajează oamenii să citească. Ideea a pornit de la 3 studente din Cluj și mie mi-a placut așa de tare încât am decis s-o pun în practică și în Timișoara.
Am încercat să adun păreri și sugestii să văd dacă am cu cine și pentru cine să fac asta și am ajuns la concluzia că merită să încerc. Așa că la sfârșitul lunii august am atras-o și pe Ancuța de partea mea și ne-am pus pe treabă. Practic, noi două suntem, momentan, echipa Experimentează Cititul în Timișoara. Spun „momentan” pentru că sper să ne găsim și alți colegi alături de care să punem la cale toată campania asta frumoasă.
M-am întâlnit cu Ancuța, am discutat și am pus bazele campaniei. I-am dat deja drumul pe Facebook și în momentul când ne vom întoarce amandouă la Timișoara sperăm să scoatem ideea din mediul online și să o aducem în fața publicului interesat și în alte forme. Nu ducem lipsă de idei, dar ne-am bucura extrem de tare dacă am mai găsi persoane care să ne ajute.
După cum spuneam, momentan, totul se defășoară în mediul online (trăiască Facebook-ul). Avem în plan să tipărim niște afișe, pliante, să organizăm întâlniri cu iubitorii de cărți, să organizăm concursuri ș.a.m.d.
Nu vreau să vă spun prea multe acum și să stric surprizele care vor veni în curând.

Prin această postare vreau să vă invit să EXPERIMENTAȚI CITITUL și să-i încurajați și pe cei din jurul vostru să facă același lucru. De asemenea vreau să vă rog să dați un LIKE și un SHARE paginii campaniei (aici aveți link-ul paginii) dacă vă place ideea noastră și dacă vreți să afle lumea despre noi.
O altă rugăminte ar fi următoarea: folosiți #ExperimenteazăCititulÎnTimișoara de fiecare dată când postați pe Facebook, Twitter sau Instagram o poză care are legătură cu cărțile sau cu lectura în general. 

Sper din tot sufletul ca această ideea care a pornit ca o temă de seminar să ajungă o campanie națională. Totul depinde de voi!
EXPERIMENTEAZĂ CITITUL!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!