Stiu ca-i pare rau

Nu ma pot minti ! Se vede in ochii lor ca dragostea e inca, acolo, adanc instalata in sufletele lor.
El pleaca doar pentru doua-trei saptamani. Ea vrea sa para dura si indiferenta, dar din spatele peretilor camerei aud, si parca pot vedea pana in sfletul ei: Ii Pare Rau ! Stie ca daca El pleaca, va ramane singura. El ii spune:
"- Trebuie sa plec. A ajuns taxi-ul ... vorbim la telefon."
"- Sa stii ca asta e ultima data cand te mai las sa pleci asa..." . Spune aceste cuvinte, stiind ca asta a spus si data trecuta. Mereu spune asta, dar lucrurile se repeta.
In ciuda indiferentei afisata de Ea, ii aud pasii indreptandu-se spre fereastra. Stiu ca se uita lung dupa El. Fiecare pas il indeparteaza pe El; iar Ea, cu fiecare pas pe care El il face, este tot mai inchisa in casa. Se uita lung si poate trista sau chiar nervoasa ( pe moment ) pe fereastra. Portiera taxi-ului se inchide, iar acesta pleaca de pe straduta pustie. A plecat ...si Ea a ramas singura. Stie asta si-i pare rau, mai mult ca sigur. Poate in momentele astea imi da dreptate si se gandeste ca o viata fericita nu inseamna o viata doar in propriul tau camin.
Daca El pleaca, Ea e singura... si sincer, ma regasesc cu totul in ceea ce simte Ea acum. O inteleg si poate-mi pare rau pentru Ea, dar stiu ca e greu sa fie altfel. Asa e Ea, mai retrasa, si e fericita in felul ei, atunci cand e cu El. Dar acum a ramas singura ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Produse drăguțe de la Marillys.ro

22 și 5 ani: clarificare de situație

Sunt fată de miner și-s a naibii de mândră de asta!